Podajanje slaščičarskega znanja je za nas več kot poklic; je naše poslanstvo. Že več kot 15 let o izdelavi francoskih slaščic in drugih izdelkov sodobnega slaščičarstva izobražujemo tako strokovno kot laično javnost, in sicer s tečaji, seminarji, prikazom v živo in svetovanjem. Ponosni smo, da smo v našem “sladkem laboratoriju” izobrazili osebje eminentnih organizacij, institucij, hotelov in restavracij, pa tudi številne posameznice in posameznike,  ki se naših dogodkov udeležijo iz veselja. Slaščičarstvo je namreč tudi izjemna prostočasna dejavnost, s katero lepšamo življenje sebi in drugim.

Načela naše slaščičarske šole je priprava okusnih slaščic iz naravnih sestavin. S tem namreč izražamo svoje spoštovanje do naravnih in svežih dobrin ter preprostega življenja. Posebno pozornost posvečamo enostavnosti priprave, saj dobimo z njo najboljše rezultate (tudi v hotelih in restavracijah).

Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi, ki kot ustvarjalec okusov skrbi za vse: za sestavine, recepture in tehnike izdelave. Surovine, ki se uporabljajo na tečajih in demonstracijah, so izjemne kakovosti in jih je možno dobiti v Sloveniji.

Tečaji

Profesionalni slaščičarski tečaj je, kot pove že naziv, namenjen strokovnjakom in strokovnjakinjam na področju slaščičarstva, bodisi tistim, ki začenjajo in bi radi svoje šolsko poznavanje slaščičarske veščine nadgradili, bodisi onim, ki imajo za seboj že več ali manj let prakse in si želijo novih prijemov in novih receptov. Kljub strokovni zasnovi seminarja pa se lahko pridružijo tudi bolj izurjene ljubiteljice in ljubitelji domače slaščičarske umetnosti.

Dolgi trimesečni tečaji

Za vse, ki želite več

Individualni tečaji

Izobraževanje povsem po vaši meri

  Teambuildingi

  Privoščite si prav poseben Team building program, s katerim bo chef Naser Gashi člane vašega kolektiva spodbudil k učinkovitejšemu medsebojnemu sodelovanju, komunikaciji in ustvarjalnemu razmišljanju. Obenem jih bo uvedel v skrivnosti mojstrske priprave in okušanja raznovrstnih sladic, od minjonov in sladic v čašah do omamnih čokoladnih dobrot in pralin. Predstavljajte si svoj kolektiv, kako ustvarja nove okuse čokoladnih slaščic – zabavno in koristno obenem.

  Pristop chefa Gashija je utemeljen na izbranosti okusov, zdravih sestavinah in pozornosti pri delu. Za uresničitev teh načel se bodo morali udeleženci njegovega programa Team buildinga povezati med seboj, komunicirati, si zastaviti jasen cilj in rešiti tudi kakšen problem. Z ustvarjalnimi slaščičarskimi preizkušnjami bodo izboljšali medsebojno razumevanje in utrdili vrednote skupnega dela.

  Slaščice Naserja Gashija so narejene iz najboljše čokolade. »Slaščičar, ki varčuje pri čokoladi, ne more pripraviti vrhunskih slaščic,« pravi chef. Tudi podjetje, ki ne izkoristi izvirne možnosti za boljše skupinsko delo, bo težko postalo vrhunsko.

  Pošlji povpraševanje
  Makroni

  Prikaz v živo

  La ganache Naser Gashi tecaj

  Prikaz v živo (demonstracija) priprave francoskih in drugih sladic po sodobnih receptih je del seminarjev, hkrati pa se odvija tudi posebej na povabilo. Po dogovoru je možno organizirati demonstracijo tudi za gostitelje in njihove goste v domačem okolju.

  Želite, da vam v živo prikažemo izdelavo naših specialitet? Izpolnite spodnji obrazec in dogovorili se bomo za uresničitev vaše ideje.

  Izpolni obrazec
   Svetovanje

   La Ganache je prvo slaščičarsko podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja s svetovanjem podjetjem, ki šele vzpostavljajo slaščičarsko dejavnost. Svetovanje poteka na podlagi bogatih izkušenj in je celovito; vključuje vse od sodelovanja pri zasnovi slaščičarne do posredovanja receptov za torte.

   Svetovanje poteka v vašem podjetju. Skrbno ga pripravimo za vsako stranko posebej, tako da se prilagodimo posameznim potrebam in željam, po dogovoru razvijemo tudi nabor različnih sladic. V svetovanje je vključeno izobraževanje slaščičarjev in kasnješi nadzor priprave zamišljenih izdelkov.

   Izpolnite priloženi obrazec in nam sporočite vaše želje.

   La ganache tecaj Naser Gashi 1
   Izpolni obrazec