Naša proizvodnja kot na dlani

Naša proizvodnja kot na dlani, dokler nas ne obiščete, boste težko razumeli kaj in kako prinaša proizvodnja na dlani, zato vabljeni v La Ganache na Tržaško cesto 116, kjer boste skozi velika izložbena okna lahko opazovali prostor, ki mu sami radi rečemo mešanica delavnice in laboratorija, hkrati pa se tu počutimo kot doma.

Vsem na očeh

Pri nas se od jutra do mraka neprestano nekaj meša, reže, sestavlja, peče, ustvarja… In prav vse lahko spremljate. Dnevno se pred izložbo ustavljajo otroci, ki so naši res ljubi obiskovalci . Njihovi noski se naslanjajo na steklo, oči zvedavo opazujejo. V slovo nam velikokrat pomahajo in takrat dobimo še večji zagon za naše delo. Z veseljem se ustavljajo tudi odrasli, včasih vstopijo in povprašajo, kaj delamo. Nekdo je nekoč rekel, da si bo prinesel kar stol in nas opazoval.

100% naravne sestavine

Ker v našem laboratoriju La Ganache ničesar ne skrivamo,  si lahko v živo ogledate, kako ustvarjamo. Na pultu se večkrat na dan zamenjajo različne surovine, od vsem poznane moke pa do izjemno cenjene in aromatične vanilje, ki jo dobimo z Madagaskarja. Vsa naša proizvodnja temelji izključno na kvalitetnih naravnih sestavinah. Izdelkom ne dodajamo konzervansov, umetnih barvil in ojačevalcev okusa.  Le tako lahko resnično izražamo svoje spoštovanje do naravnih in svežih dobrin ter preprostega življenja.

Manj je več

Za naše cenjene stranke ustvarjamo testo za rogljiče in žepke ter mesimo prvovrsten kruh. Izpod naših rok prihaja tudi vedno bolj priljubljen kruh z drožmi, ki je zaradi načina priprave bolj prijazen našemu organizmu, lažje prebavljiv, hkrati pa izjemnega okusa. Ne stremimo k masovni proizvodnji s ciljem dobička, ampak je naša vizija usmerjena v ohranjanje kvalitetnih in okusnih izdelkov, ki si jih naše stranke zaslužijo.

Obiščite nas v našem svetu in se prepričajte, da je naša proizvodnja kot na dlani.

Dodaj odgovor