Vabilo in prijavnica na profesionalni seminar priprave sladic in slaščic – dolgi tečaj La Ganache

z začetkom 02. oktobra 2017 in zaključkom 22. decembra 2017 v Ljubljani, kjer bo potekala tudi celotna izvedba.

Zagotovilo kakovosti seminarja

V pričujočem času je še posebej pomembno, da se profesionalno ravnamo po geslu »manj je več«. Bolje manj vložkov, a ti morajo biti kakovostni in z zagotovljenim uspehom. Na tak način deluje slaščičarstvo blagovne znamke LA GANACHE, ki je tudi samo začelo s premišljenim vložkom v zagotovljeno kakovost z dolgoletnim izobraževanjem in prakso v Parizu. Zato tudi je LA GANACHE v Sloveniji postal sopomenka za sodobne, zdrave in božansko okusne slaščice. Obenem je znan tudi po svojih izobraževalnih dejavnostih tako doma kot preko državnih meja. V tem smislu z veseljem postrežemo z nekaterimi referencami: protokolarne storitve na Brdu pri Kranju, Vila Prešeren Bled,Vila Bled, Hiša kulinarike Jezeršek, hotel Dvor Jezeršek, hoteli Bernardin, Kongo HC, hotel Paka, vila Herberstein, ljubljanski Dulcis caffe, čokoladnica da Ponte v Kopru in slaščičarna Zagreb v Zagrebu.

Namen seminarja

Profesionalni slaščičarski seminar LA GANACHE je, kot pove že naziv, namenjen strokovnjakom in strokovnjakinjam na področju slaščičarstva, bodisi tistim, ki začenjajo in bi radi svoje šolsko poznavanje slaščičarske veščine nadgradili, bodisi onim, ki imajo za seboj že več ali manj let prakse in si želijo novih prijemov in novih receptov. Kljub strokovni zasnovi seminarja pa se lahko pridružijo tudi bolj izurjene ljubiteljice in ljubitelji domače slaščičarske umetnosti.

Vsebina seminarja

Slaščičarsko izobraževanje ima petnajst (15) tematskih sklopov, ki vključujejo pripravo slaščic in sladic (sladka jed, ki jo običajno postrežemo po obedu ali drugem obroku hrane), v posameznem primeru pa je tema še posebej posvečena tudi pripravi osnove (denimo testa ali vrste slaščice na splošno). Program je zastavljen tako, da pridobljene spretnosti in znanje ter seveda recepture zadostujejo za pripravo celovitega slaščičarskega asortimenta. Skupaj bodo udeleženke in udeleženci pridobili 60 receptov.

Vsak/a udeleženec/ka dobi: kuharsko bluzo, predpasnik in kapo, sproti pa recepture.

 1. Francoski rogljički – listnato kvašeno testo
 2. Minjoni
 3. Piškoti
 4. Male pite
 5. Pite
 6. Male tortice
 7. Torte
 8. Sladoled
 9. Sladice v čašah
 10. Slane pite Quiches
 11. Listnato testo in sladice z listnatim testom
 12. Restavracijske sladice.
 13. Macarons
 14. Sladice/slaščice na osnovi čokolade
 15. Praline – čokoladni bomboni

In letos NOVOST………

 1. Baguette

Struktura izobraževanja

Izobraževanje traja tri (3) mesece, seminarska srečevanja potekajo dvakrat tedensko po pet (5) ur z dodatnimi osmimi (8) urami vsako drugo soboto. Tedenska izvedba poteka ob ponedeljkih in petkih med 16.30 in 21.30 uro, ob sobotah med 8. In 16. uro. Skupno mesečno delo tako obsega med 50 in 60 ur, celotna seminarska kvota pa je 168 ur. Prvi dan je uvodoma namenjen predstavitvi programa in splošnim usmeritvam pri delu. Zaključni dan v mesecu December to je petek, 22. 12. 2017, je slavnosten, s podelitvijo diplom. Diploma je pridobljena z udeležbo in s pozitivno ocenjeno in komentirano samostojno pripravo treh slaščičarskih izdelkov, narejenih v enem seminarskem dnevu.

Finančni pogoji sodelovanja
Cena seminarja je primerjalno ugodna, skupaj znaša 1797 EUR, tj. 10.70 EUR na uro. Sedem dni pred začetkom seminarja se plača prva tretjina(599.00EUR), do 20.10.2017 druga tretjina (599.00EUR) in do 20.11.2017 zadnja tretjina (599.00EUR).

Prijave na seminar
Dodatne informacije o tem ali drugih izobraževanjih LA GANACHE dobite pri chefu Naserju Gashiju na telefonski številki 031 533 975. Prijavite se z elektronsko prijavnico ali s po pošti poslano prijavnico, ki jo izpolnite po sledečem vzorcu:
Ime in priimek:
Stalno bivališče:
Zaposlen/zaposlena pri:

PRIJAVA JE VELJAVNA SAMO ČE TEČAJ PLAČATE V ROKU.

Izjava

Z elektronsko poslano prijavnico na elektronski naslov gashi@laganache.eu ali z lastnoročno podpisano, s pošto poslano prijavo na naslov
Naser Gashi,
Prijateljeva 14,
1000 Ljubljana
predhodno zagotavljam udeležbo na slaščičarskem seminarju LA GANACHE, ki ga bo od 02.10.2017 do 22.12.2017 v Ljubljani vodil slaščičarski mojster Naser Gashi. Obenem jamčim, da bom poravnal/-a svoje plačilne obveznosti v skladu z napotki na informativnem gradivu (znesek 1797 EUR, plačljiv v treh obrokih do vključno . 20.11.2017).
Kraj:…………., Ime in priimek:…………,Datum:…………., Podpis………….

Dodaj odgovor