Prvi pravi petmesečni izobraževalni seminar

PRISPEVEK K RAZVOJU SLOVENSKEGA SLAŠČIČARSTVA: CHEF NASER GASHI IN SLAŠČIČARSTVO LA GANACHE PRIPRAVLJATA PETMESEČNI IZOBRAŽEVALNI SEMINAR

Naser Gashi je dobro poznano ime na področju priprave slaščic in sladic, njegov renome sega preko državnih meja. Svojo mednarodno kariero je zastavil že v mladosti, ko se je odločil za šolanje in delo v Parizu. Tekom dolgega tečaja seminarja, namenjenega predvsem profesionalni ciljni skupini, nam bo približal svoj pristop, ki je utemeljen na treh magičnih načelih: izbranost okusov, zdrave sestavine, pozornost pri delu.

V času skromnejših virov prihodkov je še toliko bolj pomembno, da se profesionalno ravnamo po geslu »manj je več«. Bolje manj vložkov, a ti morajo biti kakovostni in z zagotovljenim uspehom. Kakovosti tule ne zagotavljajo prazne besede, temveč reference:
Naser Gashi botruje sladki postrežbi na Brdu pri Kranju, v Vili Prešeren na Bledu, v Hiši kulinarike Jezeršek, hotelu Dvor Jezeršek in hotelih Bernardin pa v Kongu HC, hotelu Paka, Vili Herberstein, ljubljanskem Dulcis caffeju, Quadru v Mariboru, čokoladnici da Ponte v Kopru in v slaščičarni Zagreb v Zagrebu.

Seminar se bo začel 11. novembra 2013 in zaključil 29. marca 2014, potekal bo v Ljubljani ob torkih in četrtkih in vsako drugo soboto. Načrtovan je celovit program s petnajstimi tematskimi sklopi in šestdesetimi recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši … pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali pa za slano pito.

Vas je udeležba zamikala?
Gotovo bi radi o seminarju La Ganache še kakšno informacijo več.
Dobite je osebno pri chefu Naserju Gashiju
na elektronskem naslovu gashi@laganache.eu ali
mobilnem telefonu 031 533 975.

Dodaj odgovor