Šola La Ganache

Izobraževanje v okviru šole La Ganache s področja izdelave francoskih in drugih izdelkov sodobnega slaščičarstva poteka v obliki seminarjev in demonstracij. Kljub temu, da je največ izobraževalnih dogodkov namenjenih hotelom in restavracijam, je vse več tudi posameznikov in posameznic, ki se seminarjev oziroma tečajev udeležijo iz veselja. Slaščičarstvo je namreč tudi izjemna prostočasna dejavnost, s katero lepšamo življenje sebi in drugim.

Načela naše slaščičarske šole izhajajo iz volje po pripravi kar najbolj okusnih slaščic iz naravnih sestavin. Na ta način namreč izražamo svoje spoštovanje do naravnih in svežih dobrin in preprostega življenja.

Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi. Kot  ustvarjalec okusov skrbi za vse, za sestavine, recepture  in tehnike izdelave. Surovine, ki se uporabljajo na tečajih in demonstracijah, so izjemne kakovosti in jih je možno dobiti v Sloveniji.
Posebna pozornost je posvečena enostavnosti priprave, saj le-ta daje najboljše rezultate tudi v hotelih in restavracijah.

Demonstracije

Demonstracije priprave francoskih in drugih sladic po sodobnih receptih so del seminarjev, hkrati pa se odvijajo tudi posebej na povabilo. Po dogovoru je možno organizirati demonstracijo tudi za gostitelje in njihove goste v domačem okolju.

Romica
partynet
peki
fines
wexio

Informacije o izobraževalnih seminarjih,demonstracijah,
svetovalnih storitvah, ponudbi s pripravo slaščic so na
voljo tudi po mobilnem telefonu 00386 31 533 975
ali elektronski pošti gashi@laganache.eu

Povezave

Dulcis Caffe   
Slaščičarna v BTC v Ljubjani, kjer lahko poskusite moje sladice
Fines baking technology  
Proizvajalec peči in opreme za gostinstvo, pekarstvo in slaščičarstvo
Dragan Arrigler   
Profesionalni fotograf